Valokuvaaja Satu Karmavalo

Muistan hyvin sen päivän kun säästämilläni viikkorahoilla ostin ensimmäisen kamerani 80-luvun alussa. Se oli rakkautta ensi laukaisusta lähtien! Tuo ostamani kamera oli vaatimaton pokkarikamera. Ajan mittaan kuvauskalustoni on vaihtunut ammattitason laitteisiin mutta sama rakkaus ja into valokuvaamiseen on säilynyt läpi vuosien.  

Silloin kun en ole töissä, vietän aikaa perheeni kanssa tai liikun luonnossa. Luonto on minulle toinen koti, se on  stressin poistaja, energian antaja ja loputon kauneuden lähde. Luonto inspiroi minua jatkuvasti vaihtuvilla valoillaan ja väreillään. Luonnon kuvaaminen onkin rakkain harrastukseni. 

Valokuvaus Turussa, Helsingissä ja muualla Etelä-Suomen alueella

Tarjoan valokuvauspalvelua yrityksille ja yksityisille henkilöille, kun tarvitaan muotokuvia, ryhmäkuvia, perhekuvia tai muita henkilökuvia. 

Kuvaan myös personoidut kuvapankkikuvat, yrityskuvat, henkilöstökuvat, teema- ja kuvituskuvat, juhlat ja tapahtumat.

Kuvaukset onnistuvat studiollani Turussa tai miljöössä. Liikkuva studiokalusto mahdollistaa kuvauksen myös asiakkaan tiloissa.


Yhteystiedot

  • STUDIO KOO photography
  • Valokuvaaja Satu Karmavalo
  • Kommonkatu 22, 20900 Turku
  • Y-tunnus 2861404-7
  • studio@studiokoo.fi
  • 0400 - 993 998

Studion osoite

  • Vähäheikkiläntie 56 C, 3. krs, 20810 Turku 
  • Studio on avoinna sopimuksen mukaan.  Kuvaan paljon studion ulkopuolella joten varmistathan etukäteen ajan tapaamiselle studiolla. Minkälainen sinun kuvaustarpeesi on? Ota yhteyttä!

Referenssejä

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Personoidun kuvapankin kuvaaminen asiakkaan nimeämien aihealueiden mukaan. Kuvat ovat  Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sekä heidän jäsenyritysten käytössä. Kuvat ovat käytössä mm. www.allergia.fi - sivuilla sekä somessa. 


Polin-Institutet

www.polininstitutet.fi - sivuille luotu kuvamaailma; Henkilöstökuvat, kuvituskuvat sekä tutkijahaastattelukuvat. Kuvat ovat käytössä myös somessa. 

ANNAsport

Henkilöstökuvat, teema- ja kuvituskuvat, toimitilojen ja toiminnan kuvaus. Kuvat ovat käytössä www.annaport.fi - sivuilla, yrityksen mainonnassa ja somessa. 

Using Format