Yhteystiedot

  • STUDIO KOO photography
  • Valokuvaaja Satu Karmavalo
  • STUDIO Vähäheikkiläntie 56 C 4. krs
  • studio@studiokoo.fi
  • 0400 - 993 998
  • Y-tunnus 2861404-7
  • Postiosoite: Veljenkuja 3, 20900 Turku
  • HUOM! Studio on avoinna sopimuksen mukaan. Työskentelen paljon studion ulkopuolella joten varmistathan ajan etukäteen studiolla tapaamiseen. 
  •  Studiossa on viilentävä ilmastointi

Valokuvaus Turussa ja muualla Etelä-Suomen alueella 

Kuvaukset Turun studiossa tai miljöössä Turun ja Etelä-Suomen alueella.  Liikkuva studiokalusto mahdollistaa kuvaukset yritysasiakkaan tiloissa Turussa ja Etelä-Suomessa.

Yrityksille

Kuvaan yrityksen tarpeisiin personoidut kuvapankkikuvat, henkilöstökuvat, teema- ja kuvituskuvat, juhlat ja tapahtumat.

Henkilöasiakkaille

Ylioppilaskuvaukset, rippikuvaukset, valmistujaiskuvaukset, muotokuvaukset, cv/profiilikuvaukset, perhekuvaukset, vauvakuvaukset, lapsikuvaukset ja lemmikkieläinkuvaukset joko Turun studiossa tai miljöössä Turussa ja lähialueilla. 

Valokuvaaja Satu Karmavalo

Parasta valokuvauksessa? Se kun saan Sinut yllättymään kuinka hyvin onnistut kuvissa! "Olenko minä näin kaunis?" Tai se kun kerrot että valokuvattavana oleminen on Sinulle epämiellyttävää mutta lähtiessäsi hymyillen sanot että "Tämähän oli kivaa!" 

Kuvaustilanteessa saat täydellisen huomioni, ohjaan ja opastan Sinua, yhdessä luomme Sinulle hienoja kuvauksellisia muistoja! 


Kiinnostuitko? 
Minkälainen sinun kuvaustarpeesi on? 
Ota yhteyttä! 

Vastaan aina sähköposteihin saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana. Jos et ole saanut vastausta viestiisi vuorokauden sisällä, tarkistathan roskapostikansiosi ettei vastausviestini ole päätynyt sinne.


Samalla sähköpostilomakkeella voit myös jättää palautetta mikäli olet jo käynyt kuvattavana.

Palautteesi on tärkeää!

Haluaisitko jättää palautetta? Menikö kaikki hyvin, ohjattiinko sinua riittävästi kuvauksen aikana, tunsitko itsesi tervetulleeksi, olitko tyytyväinen kuviin? Haluatko antaa palautetta jostain muusta asiasta?

Palautteita saatetaan käyttää asiakaskokemuksien kertomiseen tällä sivustolla sekä STUDIO KOO photographyn sosiaalisen median sivuilla. Kerrothan palautteen yhteydessä mikäli et halua että palautettasi käytetään edellä mainitulla tavalla tai haluat käyttää julkaistavassa palautteessa nimimerkkiä oman nimesi sijaan.

Lämmin kiitos että autat palautteellasi palvelemaan sinua paremmin!


Referenssejä

Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry

Personoidun kuvapankin kuvaaminen asiakkaan nimeämien aihealueiden mukaan. Kuvat ovat  Allergia-, Iho- ja Astmaliiton sekä heidän jäsenyritysten käytössä. Kuvat ovat käytössä mm. www.allergia.fi - sivuilla sekä somessa. 


Polin-Institutet

www.polininstitutet.fi - sivuille luotu kuvamaailma; Henkilöstökuvat, kuvituskuvat sekä tutkijahaastattelukuvat. Kuvat ovat käytössä myös somessa. 

ANNAsport

Henkilöstökuvat, teema- ja kuvituskuvat, toimitilojen ja toiminnan kuvaus. Kuvat ovat käytössä www.annaport.fi - sivuilla, yrityksen mainonnassa ja somessa. 

Using Format