Maaliskuun arvonta!

Maaliskuun arvonta! 

30 min studiokuvaus STUDIO KOO photography Facebook-sivun seuraajien kesken.

Arvontaan voivat osallistua uudet ja vanhat STUDIO KOO photography Facebook-sivun tykkääjät. Arvontaan osallistumisen ohjeet löytyvät STUDIO KOO photography Facebook-sivun postauksesta.  Arvonta suoritetaan 02.04.2023. klo 21. Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookin kautta ja voittajan nimi julkaistaan STUDIO KOO photographyn Facebook-sivulla.

Arvonnassa voitettu kuvaus tulee käyttää 2 kk sisällä arvonnasta. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittokuvaukseen sisältyy 5 kuvatiedostoa.

Kuvien toimitus

Valokuvaaja toimittaa kuvat digitaalisina kuvatiedostoina www.studiokoo.fi sivun salasanasuojattuun asiakasgalleriaan. Kuvien keskimääräinen toimitusaika on n. 2 viikkoa kuvauksesta. Asiakkaan tulee ladata kuvat itselleen 6 kuukauden sisällä kuvien toimittamisesta. Valokuvaajan velvollisuus kuvien säilyttämiseen loppuu 6 kuukauden jälkeen. 

Käyttö- ja tekijänoikeudet 

Voittaja saa kuviin vapaat käyttöoikeudet henkilökohtaiseen käyttöön, hän saa julkaista kuvia internetissä, teettää paperikuvia tai muita kuvatuotteita missä tahansa ei kaupallisessa tarkoituksessa.

Kuvia julkaistaessa esim. somessa, tulee kuvaajan nimi mainita (esim. ”Kuva: Satu Karmavalo” tai ”Kuva: www.studiokoo.fi”. Kaupallinen käyttö ilman erillistä sopimusta on kielletty. Kaupalliseksi käytöksi luetaan esim. kaikki yrityksen markkinointi niin painetussa kuin digitaalisessa mediassa, mukaan lukien lehtikäyttö. Valokuvien omatoiminen muokkaaminen tai valokuvien yksittäisen osan käyttö on kielletty ilman valokuvaajan lupaa. 

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät valokuvaajalla ja hän saa käyttää kuvia esim. portfoliossaan, blogissaan, kuvakilpailuissa sekä muussa valokuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa.

Studion osoite: STUDIO KOO photography, Vähäheikkiläntie 56 C 4. krs, 20810 Turku

Onnea arvontaan!

Using Format